CGI

Hjemmeside:: http://www.logica.se/Er du klar for noe nytt og spennende? Kunne du tenke deg å ta en prat med noen som forstår virksomheten din og kan levere en helhetlig løsning som tilfører verdi? Logica er et selskap som leverer tjenester og teknologi for forretningsdriften. Vi har 41 000 ansatte fordelt på 36 land. Vi tilbyr rådgivning, systemintegrering og outsourcing for alle bransjer og forretningsfunksjoner.

Vi skaper verdi ved å integrere mennesker, forretningsdrift og teknologi i effektive og bærekraftige økosystemer. Våre ansatte bruker sin innsikt til å oppfylle virksomhetens behov gjennom innovative løsninger. Din virksomhet, vår kompetanse: La oss skape et vinnerkonsept.

Logica er notert på London Stock Exchange og Euronext (Amsterdam) (LSE: LOG; Euronext: LOG). Du finner mer informasjon på http://www.logica.com

Er du klar for noe nytt og spennende? Ønsker du å jobbe hos en av nordens ledende IT-leverandører?

Logica er et selskap som leverer tjenester og teknologi for forretningsdriften. Vi tilbyr rådgivning, systemintegrering og outsourcing for alle bransjer og forretningsfunksjoner. Vi skaper verdi ved å integrere mennesker, forretningsdrift og teknologi i effektive og bærekraftige økosystemer, og vi ønsker at våre ansatte bruker sin innsikt til å oppfylle virksomhetens behov gjennom innovative løsninger.

Den omfattende utviklingen innen IT-feltet gir nye utfordringer og muligheter - og dette vi trives vi med. Vi har en sterk forretning, og vi rekrutterer aktivt for å understøtte veksten i vår internasjonale virksomhet. Vi er nå på utkikk etter nye kollegaer innenfor en rekke fokusområder, og vi vil bli glade for å motta en søknad fra deg.

Vi har 41.000 ansatte i 36 forskjellige land, og vi har plass til fler!

Se oversikt over våre ledige stillinger.
 

Jobber som kommer - jobber som går

Jobber som kommer - jobber som går

I forbindelse med Arbeidskraftsundersøkelsen 1. kvartal 2012 har LOs samfunnspolitiske avdeling utarbeidet et notat.
Les mer »

Vi fokuserer for mye på teknologi

Vi fokuserer for mye på teknologi

Teknas generalsekretær mener at norske teknologibedrifter tenker for lite butikk.
Les mer »

Telekom tjener på nordmenns reisevaner

Telekom tjener på nordmenns reisevaner

Post- og teletilsynet mener teleselskapene tjener for mye på nordmenn som reiser.
Les mer »

Ukens arbeidsgiver

Ukens arbeidsgiver

Elektro Bodø AS fremstår i dag som Nord Norges og en av landets største privateide elektroentreprenører med 140 ansatte. Bedriften har fagfolk innen alle områder av elektro- og telefaget
Les mer »

Capgemini Norge Sauda vidaregåande skule
Vestby kommune West Contractors AS
ABB Askvoll kommune
Bodø kommune CGI
Computas AS Energyst Cat Rental Power
Evry Norway Feiringklinikken AS
Forsand kommune Fretex Vest-Norge AS
Hardanger og Voss museum Haugaland Kraft
Innovitae AS Osnes Nordic Group
Sykehuset Østfold HF Søndre Vestfold DPS
Vågsøy sokneråd